Kvinne som jobber på datamaskinen

Automatisert produksjon av markedsmateriell

Henger du etter på de nyeste markedstrendene? Med Papirfly kan dere redusere time to market med flere 100 prosent, ved å sørge for at alle kanaler blir oppdatert raskt når dere får inn nye produkter. I en tid hvor alle handler online og får raskt tilgang på nye markedstrender, er automatisert produksjon helt avgjørende for å imøtekomme kundenes behov.

Fjerner gjentagende manuelt arbeid

Si farvel til duplisert arbeid og manuelle korreksjoner

Vi kjenner til hvordan manuell korrektur fungerer. Det tar mye tid å kopiere inn tekst, bilder og opprette formater for forskjellige kanaler som nettsider, reklameblader, bannere og plakater. Tid og penger dere heller kan bruke på å finne nye produkter, lese om markedstrender, og allerede begynne å planlegge neste kampanje. 

Med markedsføringsverktøy fra Papirfly som støtter automatisert produksjon av markedsføringsmateriell, kan du si farvel til copy&paste av tekster, bilderedigering og formateringsproblemer. Alt er tilrettelagt i et enkelt og skreddersydd system for deg og dine behov.

to ark og lupe

Unngå gjentagende arbeid

Få bedre oversikt og kontroll på arbeidet som allerede er utført, for å unngå masse ekstra arbeidstid på duplisering av arbeid og gjentatt korrektur som forsinker lanseringen av dine produkter til markedet. 

Klokke

Legg inn endringer raskt

Om det er bilder eller tekst du ønsker å justere på, trenger du ikke å gå inn og endre på hver enkelt fil. Automatisert produksjon for retail tar hodebryet ut av redigering, og gir deg full kontroll over å gjøre små justeringer og endringer i siste liten. 

Bilde av en graf på pair og blyant

Reduserer markedsføringskostnader

Med automatisert produksjon av materiell for retailkjeder, slipper du å sende hver kampanje inn til et reklamebyrå for å gjøre endringene for deg. Du hopper over flere fordyrende ledd i prosessen og kan lansere en ny kampanje i løpet av en halvtime ved å bruke enkle maler som vi oppretter for deg.

Megafon

Vær førstemann til mølla

Nå ut raskere til kundene enn konkurrentene dine med å oppdatere alle markedsføringskanaler med få klikk. Du trenger ikke å være designekspert for å bruke Papirfly, da vi automatiserer de mest langtekkelige oppgavene rundt nye produktlanseringer, og lar deg ta kontrollen over alt av markedsføringsmateriell dere trenger. 

handlevogn

Unngå tapte salgsinntekter

Den ekstra tiden du bruker på å oppdatere markedsføringsmateriell kan fort føre til tapte inntekter om konkurrenter er først på banen. Automatisering betyr ikke bare at dere sparer penger på å produsere alt av reklamemateriell innomhus, dette betyr også større inntektsmuligheter ved å sørge for at dere har varene kunder etterspør til riktig tid. 

Lyspære

Få mer tid til å planlegge

Med automatisert produksjon av markedsmateriell er dere bestandig ett skritt i forveien, så hvorfor ikke heller bruke tid og penger dere sparer på å planlegge neste kampanje? Med Papirfly sin enkle plattform for å automatisere alt av reklamemateriell, får dere mer tid til å gjøre akkurat det dere skal gjøre – levere varene!

finger som peker på en megafon
Tilpasset plattform for hver kunde

Vi tilrettelegger alt du trenger for automatisert produksjon av markedsmateriell

Alle våre kunder har forskjellige behov . Vi setter derfor opp en prosess rundt produksjon som er tilpasset hver enkelt kunde. Vår software er standardiserte moduler, men den endelige løsningen er skreddersydd til hver enkelt kunde for å passe deres hverdag. 

Papirfly har unike muligheter til å produsere innhold og materiell til flere medieflater. Kjører du dine kampanjer i medieflater som webbanner, kundeavis, unike landingssider per butikk, plakater og digital signage, kan du enkelt forandre både bakgrunner og priser uten å måtte gjøre det i hver enkelt flate. 

Gjør du dette på kampanjenivå, slår dette videre ut og oppdaterer alle dine live produksjoner automatisk. For å forklare dette enkelt; Du kan oppdatere hundrevis av forskjellige flater og filer med nye bilder, tekst og grafiske elementer, uten å måtte gjøre endringer manuelt på hver enkelt fil!

hånd som holder oppe forskjellige tidskrevende arbeidsoppgaver
Gir deg kontrollen og tiden tilbake

Automatisert produksjon av reklamemateriell for retail gir deg

  • Muligheten til å gjenbruke maler for forskjellige medieflater
  • Oppdatere hver enkelt mediflate med få klikk
  • Raskere time to market for å nå tidligere ut til kundene
  • En enkel løsning for å legge til flere markedsføringskanaler
  • Bedre oversikt og mindre problemer med duplisert arbeid og korrigering