BAM by Papirfly

Leter du etter et nytt markedsføringsverktøy?

Papirfly markedsføringsverktøy er den kraftigste og fleksible på markedet. Det tar bare noen få klikk for å konvertere ideene dine til noe håndfast som plakater, innlegg på sosiale medier, e-postmaler, nyhetsbrev og mer. Ingen design eller kode kunnskaper er nødvendig!


Avtal en tid for å høre mer om hvordan Papirfly kan passe dere

Alt i et markedsføringsverktøy

Få bedre oversikt og kontroll med Papirfly

BAM fra Papirfly gir muligheten til å forvalte medier som bilder, videoer og tekst slik du selv vil med hjelp av et markedsføringsverktøy. En komplett oversikt over alt innhold du bruker til markedsføring, med muligheter for å dele tilgang til ansatte og klienter med sikker tilgang online.

datamaskin og mobiltelefon

Frihet til å skape

BAM er ikke bare et bilde og tekstredigeringsprogram. Det er en totalløsning for å produsere markedsføringsmateriell tilpasset dine kundegrupper til alle dine kanaler enten de er digitale eller trykte.

bobler med personer

Del din profil

Med digital profil håndbok er det lett å holde kontrollen over hva som blir kommunisert eksternt og internt, det forkorter produksjonstiden, og forhindrer feilkommunikasjon ut til kunden.

To ark med lupe

Trenger du oversikt over dine kampanjer?

Start nå med å organisere og produsere dine kampanjer i Papirfly, og få en visuell oversikt over dine kampanjer hele året.

tannhjul med piler som beveger seg mot klokken

Integrasjon mot PIM og ERP

Full ERP og PIM integrasjon for rask og konsistent oppdatering av innhold til markedsmateriale.

Sosiale medier, snakkebobler og pc

Automasjon

Automatisk oppdatering av innhold til dine webbannere, digital signage eller landingssider ved hjelp av en kraftig kampanjemotor.

En sky med printer, datamasking og word widw web logo under

Software til hardware

Vi knytter Papirfly opp mot dine skjermer, skrivere, eller annen hardware dere ønsker å vise innhold på.

Plakat fra software
Gjør det selv

BAM markedsføringsverktøy for alle bransjer

Ved hjelp av Brand Activation Management (BAM) kan bedrifter i dag lage sin egen merkevareportal med en online plattform for å produsere alt til markedsføring- og kampanjemateriell uten spesialistkompetanse. Selskaper kan lære opp egne ansatte, og Mediaset kan bistå med både implementering og veiledning for å komme i gang raskt og effektivt.

BAM kan også tilpasses ut i fra bransje med markedsføringsverktøy for butikker, arbeidsgivere og intern kommunikasjon, byråer, og B2B markedsføringsmateriell. Tidligere var markedsføringsverktøy for retail en svært krevende affære, med ofte flere forskjellige programvarer involvert for plakater, video, DM’er, digital signage. web-banner. Her får du alt integrert i en og samme plattform.

En plattform til alt

Med BAM som markedsføringsverktøy får du

Frihet til å lage alt markedsføringsmateriell dere har behov for på kun en enkel lisensavtale

Mulighet til å jobbe friere uten å måtte sjonglere flere byrå for å håndtere ditt behov

Lage egne maler for å sørge for at merkevaren kommuniseres i tråd med selskapets retningslinjer på tvers av kanaler og markeder

Et skreddersydd markedsføringsverktøy for kjeder, detaljhandel, byråer og B2B.