Dintero, ny nordisk partner

En av de viktigste områdene for en kjede / butikk, nå og i fremtiden er å få en 360 graders kundeinnsikt. Å oppnå dette krever at kundenes interaksjoner digitaliseres friksjonsløst, for eksempel med digitale klippekort, kvitteringer, personlige tilbud og rabatter som både øker salget og skaper lojale kunder.

«Det er utrolig gledelig å få ta en del av Mediasets konsept Store Automation. Mediaset har en tilstedeværelse på markedet som vi ønsker velkommen og et konsept som skaper fremtidige markedsførere i kjede / butikk. Å være i stand til å bidra med vår styrke til å digitalisere kundeintegrasjon og skape 360 ​​graders kundeinnsikt, føles veldig stimulerende.” sier Daro Navaratnam, eier og administrerende direktør i Dintero.

Kundens innsikt er en viktig del av kundenes reise for å gi en bedre kundeopplevelse. En kundeopplevelse som skaper lojalitet og gjør kunden handler mer og med større frekvens.

Eiere og administrerende direktør Knut A. Strandskogen i Mediaset: «Kundereisen» blir stadig viktigere å forstå fordi kunden beveger seg i mange kanaler. Kjeden / butikken må ha kontroll over dette i markedsføringen for å øke kjøpsopplevelsen og for å selge mer. Det er her Dintero har sin absolutte styrke. En styrke som nå blir meget viktig i Mediasets konsept Store automation.

Les mer om konseptet Store Automation i bloggen ”Store Automation by Mediaset” og om Dintero og deres produkter på www.dintero.com. 

Relaterte artikler

Store Automation – En nødvendighet?

Store Automation – En nødvendighet?

For å være relevant, gi en handleopplevelse og tiltrekke seg kunder, må kjeden / butikken tilføre ny teknologi. Teknikk som forenkler både for ansatte i butikken, men også for å gi kundene en uovertruffen shoppingopplevelse.

Store Automation by Mediaset

Store Automation by Mediaset

Dagens kunder har flere valg enn noen gang før. For å være relevant, gi en handleopplevelse og tiltrekke disse kundene, må kjeden / butikken tilføre ny teknologi. Teknikker som forenkler hverdagen for butikkens ansatte og samtidig gir kundene en uovertruffen shoppingopplevelse.

Mediaset og CakeBox i nordisk samarbeid

Mediaset og CakeBox i nordisk samarbeid

Cakebox har oppnådd stor suksess i Asia, der de også har sitt hovedkontor. I 2018 ble Cakebox Nordic etablert, og Cakebox-programvare ble integrert i Mediaset konseptet Store Automation.

AI – Fremtidige markedsførere!

AI – Fremtidige markedsførere!

I dag er det viktigere enn noen gang at kjeden / butikken relevant i sin kommunikasjon, gir gode kjøpsopplevelser, tiltrekker seg nye kunder og beholder sine eksisterende kunder. For å lykkes i dagens tøffe konkurranse, må ny teknikk som maskinlæring / AI-teknologi brukes til å forenkle og effektivisere all kommunikasjon med kundene.