Velkommen til vår kundeservice

PrintShop

PrintShop er en bestillingstjeneste for print. Har du spørsmål om leveringstid, bestilling eller hvordan tjenesten fungerer, får du svar her.

Vi sender ut alle bestillinger som er lagt før klokken 12.00 samme dag. Alle sendinger blir sendt med Bring, med unntak av noe budbil i Oslo og Akershus. Bring leverer til de fleste storbyer på 1 virkedag, men det kan ta opptil 4 virkedager å få pakken levert andre steder.

Dersom du mener pakken burde vært levert så ta kontakt med oss via chat, så kan vi sjekke sporing eller avdekke om det er noe annet som har skjedd.

Åpne på egen side

Sjekk at Shoppa har kontakt med nettverket. Øverst i høyre hjørne skal det være et grønt lys dersom alt er ok. Ta kontakt med oss via chat dersom du likevel ikke får sendt igjennom bestilling.

Åpne på egen side

Dersom Shoppa er tilknyttet nettverk og lyser grønt øverst i høyre hjørne, så skal også Printshop fungere. Dersom det mot formodning ikke gjør det så kan du forsøke å restarte Shoppa. Hjelper ikke dette så hjelper vi deg å feilsøke dersom du tar kontakt med oss via chat.

Åpne på egen side

Finner du ikke svar på alt du lurer på via FAQen vår så ta gjerne kontakt med oss via chat, så skal vi svare deg så raskt vi kan.

Åpne på egen side

Dersom vi mottar bestilling innen kl 12.00 i hverdager, sendes plakatene ut samme dag. Leveringstid avhenger av hvor i landet plakatene skal sendes. Normalt tar det 1-3 virkedager.

I Oslo og deler av Akershus kan vi også levere med budbil.

Åpne på egen side

Printshop fungerer på akkurat samme måte som når du sender en utskriftskø til printer i butikk. Forskjellen er at utskriftskøen blir sendt til oss og printet ut her. Vi sender deretter plakatene ut til butikk.

Åpne på egen side

Med Printshop kan du supplere med større formater istedenfor å gå til innkjøp av en plotter til butikk. Dersom du ønsker større plakater til f. eks utebukker, kan dette bestilles til en forhåndsavtalt pris gjennom Printshop.

Åpne på egen side

Printshop er en løsning gjennom Shoppa. Med printshop kan du bestille plakater i større formater enn plakatprinter i butikk klarer å skrive ut selv.

Åpne på egen side