Kampanjeverktøy planlegger
Kampanjeverktøy

Kampanjeverktøy for butikker

Planlegg kampanjer for Facebook, Instagram, landingssider, digital signage eller plakater i et og samme system, og tilpass bilder og tekst ut i fra det formatet du trenger. Med en god innføring og opplæring i hvordan du kan bruke verktøy fra Papirfly for å lage effektive og lukrative kampanjer for alle kanaler.

Kampanjeverktøy gjør det enkelt for din kjede

Få oversikt over planlagte kampanjer i et årshjul

Med kampanjeverktøy fra Papirfly er det enkelt å få tilgang til alle ressurser dere trenger for å sette i gang en vellykket kampanje. Gi hver butikk tilgang til alt kampanjemateriell de trenger, med klare oppstartsdatoer og tidsfrister for kampanjene. BAM kampanjeverktøy gir dere mange fordeler i forhold til å samle alle bilder, grafikk og film slik at dette er lett tilgengelig for hele kjeden. Produser nytt materiell i alle kanalene som kjeden dekker med få klikk og automasjon. Du har alltid en god oversikt over hva som er produsert.

Mann som jobber på datamaskinen

Gjør alt online

Gi rask tilgang til nye personer på enkeltmapper eller legge til i team. BAM gjør det enkelt å administrere personer og tilrettelegge oppgaver for hver bruker. Opprett ressursmapper slik at teamet finner raskt frem til bilder, tekst og beskrivelser for kampanjen.

Logoer av forskjellige sosiale medier

Opprett maler

Du trenger ikke å være designekspert for å lage effektive kampanjer. Lag gode maler i forveien som kan brukes på nytt for alle kanaler. Opprett samkjørte kampanjer, eller skreddersy dem for hver butikk.

Datamaskin med en folder på skjermen og kalkulator på siden

Hold oversikt

Sørg for at alle data for kampanjen er lagret på en og samme plattform som målgruppe, frister og varighet for kampanje, og et oversiktlig årshjul for å sørge for at alle butikker har alle detaljer de trenger på hver kampanje.

Person som snakker med support person på datamaskinen

Profesjonell støtte

Med god veiledning og et brukervennlig oppsett, blir det enkelt å komme i gang med BAM kampanjeverktøy. Enten det gjelder designelementer, tekst eller utforming av maler, hjelper vi deg med å gjøre alt klart til kommende kampanjer.

logo bilder av alle sosiale medier
Reduser arbeidsmengde og time to market

Oppdater og endre kampanjer for alle kanaler samtidig

Med hjelp av oversiktlige maler for å lage effektive kampanjer, blir jobben mye enklere med en digital markedsplan på Papirfly sin markedsplattform. Dette er en alt-i-ett løsning for å hjelpe deg automatisert produksjon basert på input fra ERP, butikkdata eller systemer som SAP, inRiver, Lindbak, Citrix eller andre systemer.

Lag et oversiktlig årshjul med markedsaktiviteter som skal gjennomføres, og sørg for at alle detaljer er lagret på en og samme database for å enkelt oppdatere alle kampanjer frem i tid.

Bruk kampanjeverktøyet til å få konsistent kampanjespesifikk informasjon på tvers av alle kanaler.

Bruk samme kampanjetema som farger og overskrifter, i alle kanaler, med minimum
arbeidsinnsats.

Dekker hele behovet

Med BAM kampanjeverktøy får du

  • Enkle verktøy for å lage godt innhold for alle butikker.
  • Tilgang til profesjonelle maler som kan oppdatere seg selv i alle kanaler.
  • Planlegge dine markedsaktiviteter og redigere tidligere innhold for å tilpasses nye kampanjer.
  • Friere tilgang til alt av kampanjemateriell på en oversiktlig online plattform.
  • Hjelp og veiledning til å styre alle kampanjer selv, uten bruk av profesjonelle byrå til en hver oppgave.