Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg! Kontakt oss via chat, telefon eller mail hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Se vår Kundeservice for de oftest stilte spørsmålene om våre tjenester.

 

Chat med oss 24/7

Hvis du ønsker svar umiddelbart kan du alltid kontakte oss på chat. Vi er kun tilgjengelig i arbeidstiden, men roboten vår vil forsøke å hjelpe deg utenfor arbeidstid.

Få svar på dine spørsmål!

Spørsmål og svar

Vi i Mediaset strekker oss langt for å tilby deg pålitelig og stabil kundeservice. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om våre tjenester.

Vi har telefon tid Mandag – Fredag fra 08.00 – 16.00 og kan nåes på +47 458 34 620

Åpne på egen side

Vi sender ut purring dersom ikke faktura er betalt til forfall. Ta kontakt med oss via chat dersom noe ikke stemmer eller du ønsker ytterligere informasjon.

Åpne på egen side

Vi har forskjellige varer liggende på forskjellige lokasjoner. Noen varer sender vi direkte ut fra oss fra vårt kontor i Oslo, mens andre sendes direkte ut fra distributør. Vi har også et lager i Larvik som vi sender ut varer fra.

I noen tilfeller vil du kunne oppleve at du får varer fra oss til sendt i forskjellige kolli. Dette kan være fordi noe sendes direkte fra distributør og annet fra oss. Vi fakturer dere uansett bare for en frakt.

Åpne på egen side

Vi sender faktura til en registrert epost adresse vi har på dere. Ta kontakt via chat dersom du ønsker å oppdatere hvilken epost faktura sendes til eller dersom du etterlyser en faktura.

Vi sender ikke ut faktura via brev.

Åpne på egen side

Hver oppmerksom på at levering av varer fra oss normalt skal ta 1-3 virkedager, men er det større varer kan det ta opptil en uke.

Skulle du allikevel lure på hvor dine varer er, så kan du ta kontakt med oss via chat så kan vi forsøke å finne frem en sporing.

Åpne på egen side

Vi har 14 dagers forfall som standard. Dette kan være høyere dersom du tilhører en kjede som har en annen avtale.

Ta kontakt via chat dersom du har fler spørsmål om betaling eller fakturering.

Åpne på egen side

Du kan selvfølgelig registrere en bruker i vår nettbutikk. Før du får tatt den i bruk vil vi uansett ta en manuell registrering og eventuell oppfølging av deg som kunde.

Ved spørsmål ta kontakt via chat.

Åpne på egen side

Leveringstiden varierer utifra hva slags vare du har bestilt. Dersom varen er på lager vil den alltid bli sendt samme dag så lenge bestillingen er lagt før klokken 13.00. Større varer som krever som oftest noe lenger tid før det er klart for sending.

De aller meste blir levert i løpet av 1-3 virkedager. Skulle det være forsinkelser basert på manglende tilgang på varen du ønsker vil vi informere deg om dette ved bestilling.

Har du andre spørsmål om frakt eller leveringstid så ta gjerne kontakt via chat.

Åpne på egen side

Frakten er ikke inkludert med mindre annet er spesifisert. Vi fakturer fast 155,- eks mva.

I noen tilfeller være høyere da det er snakk om flere kolli eller for eksempel pall.

Åpne på egen side