Mediaset og CakeBox i nordisk samarbeid

Cakebox har oppnådd stor suksess i Asia, der de også har sitt hovedkontor. I 2018 ble Cakebox Nordic etablert, og Cakebox-programvare ble integrert i Mediaset konseptet Store Automation.

«Vi har lenge vurdert nye markeder, og at det ble i Norden og i samarbeid med Mediaset er spesielt gledelig. Å få vår plattform som base i Mediasets konsept Store Automation har vært veldig stimulerende. Nå som alt er på plass, gleder jeg meg til å ta de nordiske detaljhandlernes markedsføring til nye nivåer sammen med Mediaset”, sier Christoffer J. Falchenberg, administrerende direktør og medeier i Cakebox.

Datainnsamling i kombinasjon med maskinlæring / AI er fremtiden for å takle den tøffe konkurransen blant detaljhandlerne. Ny teknologi må tilføres for å gi kundene en bedre kjøpsopplevelse, og samtidig å forenkle og effektivisere kjedene / butikkene.

Eier og administrerende direktør Knut A. Strandskogen på Mediaset: «Cakebox har en ny tilnærming som er nødvendig for å lykkes og med deres programvare som grunnlag i vårt konsept Store Automation, vil vi ta markedsløsninger til nye nivåer. Cakebox systemplattform er unik og vil gi en helt ny måte å automatisere og forenkle kundens markedsprosesser.»

Les mer om konseptet Store Automation i bloggen ”Store Automation by Mediaset” og deres produkter på www.cakeboxsolutions.com. Se også vår video.

Relaterte artikler

AI – Fremtidige markedsførere!

AI – Fremtidige markedsførere!

I dag er det viktigere enn noen gang at kjeden / butikken relevant i sin kommunikasjon, gir gode kjøpsopplevelser, tiltrekker seg nye kunder og beholder sine eksisterende kunder. For å lykkes i dagens tøffe konkurranse, må ny teknikk som maskinlæring / AI-teknologi brukes til å forenkle og effektivisere all kommunikasjon med kundene.

Kundereisen 2020

Kundereisen 2020

Å få med kunden på fremtidens kundereise handler mye om kundeinnsikt og maskinlæring/AI for å gi en bedre kundeopplevelse. En kundeopplevelse som skaper lojalitet og gjør at kunden handler med med høyere frekvens.

Store Automation – En nødvendighet?

Store Automation – En nødvendighet?

For å være relevant, gi en handleopplevelse og tiltrekke seg kunder, må kjeden / butikken tilføre ny teknologi. Teknikk som forenkler både for ansatte i butikken, men også for å gi kundene en uovertruffen shoppingopplevelse.