Mediaset og CakeBox i nordisk samarbeid

Cakebox har oppnådd stor suksess i Asia, der de også har sitt hovedkontor. I 2018 ble Cakebox Nordic etablert, og Cakebox-programvare ble integrert i Mediaset konseptet Store Automation.

«Vi har lenge vurdert nye markeder, og at det ble i Norden og i samarbeid med Mediaset er spesielt gledelig. Å få vår plattform som base i Mediasets konsept Store Automation har vært veldig stimulerende. Nå som alt er på plass, gleder jeg meg til å ta de nordiske detaljhandlernes markedsføring til nye nivåer sammen med Mediaset”, sier Christoffer J. Falchenberg, administrerende direktør og medeier i Cakebox.

Datainnsamling i kombinasjon med maskinlæring / AI er fremtiden for å takle den tøffe konkurransen blant detaljhandlerne. Ny teknologi må tilføres for å gi kundene en bedre kjøpsopplevelse, og samtidig å forenkle og effektivisere kjedene / butikkene.

Eier og administrerende direktør Knut A. Strandskogen på Mediaset: «Cakebox har en ny tilnærming som er nødvendig for å lykkes og med deres programvare som grunnlag i vårt konsept Store Automation, vil vi ta markedsløsninger til nye nivåer. Cakebox systemplattform er unik og vil gi en helt ny måte å automatisere og forenkle kundens markedsprosesser.»

Les mer om konseptet Store Automation i bloggen ”Store Automation by Mediaset” og deres produkter på www.cakeboxsolutions.com. Se også vår video.

Relaterte artikler

Store Automation – En nødvendighet?

Store Automation – En nødvendighet?

For å være relevant, gi en handleopplevelse og tiltrekke seg kunder, må kjeden / butikken tilføre ny teknologi. Teknikk som forenkler både for ansatte i butikken, men også for å gi kundene en uovertruffen shoppingopplevelse.

Store Automation by Mediaset

Store Automation by Mediaset

Dagens kunder har flere valg enn noen gang før. For å være relevant, gi en handleopplevelse og tiltrekke disse kundene, må kjeden / butikken tilføre ny teknologi. Teknikker som forenkler hverdagen for butikkens ansatte og samtidig gir kundene en uovertruffen shoppingopplevelse.

Miljøvennlig blekkteknologi

Miljøvennlig blekkteknologi

For store butikkjeder eller bedrifter kan det være en utfordring å tenke grønt i alle sammenheng. Ikke alle forretningsmøter kan tas over Zoom, papir og blekk er fortsatt en nødvendighet, og det er ikke enkelt å få kontroll over alle avfallsrutiner på hvert enkelt kontor og om alle ansatte følger retningslinjer for dette.

 

Mediaset inngår avtale med Papirfly

Mediaset inngår avtale med Papirfly

I forbindelse med lanseringen av Mediasets konsept «Store Automation» tegnes nå en nordisk avtale med Papirfly, det mest komplette skiltsystemet/markedsføringsverktøy for hovedkontor og butikker i det nordiske markedet.