Miljøvennlig blekkteknologi

For store butikkjeder eller bedrifter kan det være en utfordring å tenke grønt i alle sammenheng. Ikke alle forretningsmøter kan tas over Zoom, papir og blekk er fortsatt en nødvendighet, og det er ikke enkelt å få kontroll over alle avfallsrutiner på hvert enkelt kontor og om alle ansatte følger retningslinjer for dette.

 

Men av og til dukker det opp miljøvennlige løsninger som kan både løse et problem for bedrifter, og i tillegg gjøre det enkelt å velge grønt. Når slike løsninger kan både spare penger, tid og avfall, blir det rett og slett for dumt å ikke ta det i bruk. En av disse revolusjonerende løsningene gjelder for trykksaker for bedrifter. Med skrivere som benytter miljøvennlig blekkteknologi, reduserer energiforbruket, og er langt mer effektive enn tradisjonelle laserskrivere, er det ingen årsak til å ikke benytte seg av denne teknologien. Les mer om hvordan du kan spare på penger, tid og redusere avfall med en miljøvennlig skriver fra Epson Norge og digital produksjon på kontoret.  

Miljøvennlig skriver med opptil 96 prosent mindre energiforbruk

Laserskrivere krever mye energi for å komme i gang, og i tillegg går utskriftene mye saktere enn blekkskrivere.

Typiske laserskrivere vil bruke opptil 15 sekunder på å skrive ut ett A4 ark i farger inkludert oppvarming, mens en blekkskriver som bruker miljøvennlig teknologi fra Epson bruker ikke mer enn opptil 5,3 sekunder på samme jobben.

Laserskrivere trenger også mer varme for å produsere gode utskrifter, og er langt mindre energieffektive enn miljøvennlige skrivere, som krever 96 prosent mindre strøm for å kunne levere utskrifter av like høy kvalitet.

Det er anslått at om alle Vest-Europeiske bedrifter byttet til miljøvennlig blekkteknologi ville dette være nok til å forsyne 507 000 husstander med elektrisitet per år.

Mindre søppel med miljøvennlig blekkteknologi

Butikker og store kjeder trenger utskrifter til mange forskjellige formål. Kvitteringer, reklamebannere, brosjyrer og mer kan produseres internt i dag med digital produksjon.

Men patroner til laserskrivere produserer mye søppel, og er laget av plastikk materialer som absolutt ikke er bærekraftig for fremtiden.

Miljøvennlig skrivere fra Epson har…

  • Gjenbruk av patroner- Miljøvennlige blekkpatroner kan gjenbrukes og fylles opp med nytt blekk i nedbrytbare forpakninger som kan enkelt gjenvinnes.
  • Mindre papirsøppel- Blekkskrivere med miljøvennlig blekk har også høyere presisjon på utskriftene og unngår mye svinn på grunn av dårlige utskrifter som må kastes.
  • Mindre strømforbruk- I tillegg til å spare bedriften for energikostnader, vil redusert forbruk av strøm også være fordelaktig for miljøet.

Kunder som benytter seg av miljøvennlig blekk fra Epson opplever 94 prosent mindre avfall tilknyttet utskrifter, noe som er revolusjonerende innenfor blekkindustrien.

Multifunksjonsskrivere fra Epson Norge

Skrivere fra Epson som benytter seg av miljøvennlig blekk er ikke bare i startfasen. Dette er avanserte skrivere som kan håndtere alle behov dere har for utskrifter.

Moderne og miljøvennlige skrivere fra Epson kan håndtere alt i fra kvitteringer, plakater, prislapper, bannere og hylleforkanter for å gi en totalløsning for alle trykksaker en bedrift trenger.

Produserer dere mye trykksaker og reklamemateriell i løpet av året, kan Mediaset anskaffe skrivere som dekker alle behov dere måtte ha.

 

Spar miljøet for overflødig opplag

Ikke lag mer en dere trenger. Opprett heller løsninger for digital produksjon hvor hver enkelt butikk kan få utskriftsmalene klare på nett og skrive ut etter behov.

Mediaset kan både levere skrivere fra Epson med miljøvennlig blekkteknologi og programvare som kan gjøre hele jobben for dere.

I samarbeid med Papirfly, kan vi levere en totalløsning for både digital produksjon av trykksaker innomhus, opprette egne maler til kampanjer, og la hvert enkelt kontor eller butikk skrive ut etter behov.

En komplett løsning som er både mer bærekraftig for miljøet, og mindre papirflyt og rot på lageret.

Gjør alt av trykksaker internt

Mediaset kan hjelpe dere med å få på plass enkle løsninger for å lage profesjonelle maler for trykksaker og skrive ut alt på kontoret. Dette vil spare dere mye tid og penger i forhold til grafisk design og transportere trykksaker til flere butikker spredt rundt i landet.

Å benytte seg av dyre byråer til produksjon utgjør store kostnader for butikkjeder. La byråene bruke denne tiden til å finne gode idéer til deres nye konsepter og kampanjer. Ta kontrollen over produksjonen selv med god veiledning og support hele veien.


Relaterte artikler

Store Automation – En nødvendighet?

Store Automation – En nødvendighet?

For å være relevant, gi en handleopplevelse og tiltrekke seg kunder, må kjeden / butikken tilføre ny teknologi. Teknikk som forenkler både for ansatte i butikken, men også for å gi kundene en uovertruffen shoppingopplevelse.

AI – Fremtidige markedsførere!

AI – Fremtidige markedsførere!

I dag er det viktigere enn noen gang at kjeden / butikken relevant i sin kommunikasjon, gir gode kjøpsopplevelser, tiltrekker seg nye kunder og beholder sine eksisterende kunder. For å lykkes i dagens tøffe konkurranse, må ny teknikk som maskinlæring / AI-teknologi brukes til å forenkle og effektivisere all kommunikasjon med kundene.

Mediaset inngår avtale med Papirfly

Mediaset inngår avtale med Papirfly

I forbindelse med lanseringen av Mediasets konsept «Store Automation» tegnes nå en nordisk avtale med Papirfly, det mest komplette skiltsystemet/markedsføringsverktøy for hovedkontor og butikker i det nordiske markedet.

Hva du bør vite før du kjøper en plakatskriver

Hva du bør vite før du kjøper en plakatskriver

Å velge riktig skriver for butikken din kan være en vanskelig prosess. Hvis du er ute etter plakater av høy kvalitet, så er det mange faktorer som må tas i betraktning før du velger hvilken skriver du skal bruke. Dette innlegget vil gå i dybden om hvordan du velger den beste skriveren for dine behov og lage en informativ guide om fordeler og ulemper ved hver type printer.