Våre partnere

Her finner du en oversikt over våre løsninger, leverandører, servicepartnere og integrasjoner. Har du spørsmål om integrasjon mot dine systemer?

Ta kontakt i dag

Kvalitet i alle ledd

Leverandører

Vi er opptatt av høy kvalitet i alle ledd, derfor er våre leverandører og servicepartnere nøye valgt ut og kvalitetssjekket. Vi tilbyr også integrasjoner med de største servicepartnerne innenfor retail og tilpasser oss dine behov.

Dette er ikke noen vanlig boks med kaker. Dette er faktisk fremtidens markedsførings verktøy, som baserer seg på analyse og automasjon for å skape en sømløs kundeopplevelse.

Si hei til OKI og problemfri printing! Sammen med OKI leverer vi markedets beste løsninger for plakatproduksjon til retail. OKI-printere har unike egenskaper som gjør de attraktive for alle typer butikker.

Dintero logo

Dintero leverer digitaliserte løsninger for kunde- og kjøpsdata. De har skreddersydde løsninger for «Plukk og miks»-kampanjer, digitale kuponger, kvitteringer og gavekort. Og best av alt – de håndterer GDPR-dokumentasjon på en helt unik måte.

Papirfly tar av.

Få kontrollen over alle kanaler med et enkelt markedsføringsverktøy fra Papirfly. Les mer om hvordan BAM fungerer og hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Sikre optimale systemer

Integrasjoner

Vi skreddersyr løsningen som passer for dine eksisterende systemer og løsninger. Enten du bruker Visma Retail, Winpos eller Data Nova til dine kassesystemer eller ønsker å integrere med din eksisterende back-end-løsning setter vi det opp for deg.

Alltid systemer i drift

Servicepartnere

I samarbeid med våre servicepartnere kan du være sikker på at du har systemer som alltid er i drift – uansett hvor i landet din bedrift befinner seg.