Slik jobber vi

Vi vil at du skal nå dine kunder med riktig budskap, til riktig tid og med det øke din omsetning.

Ta kontakt i dag

Noen viktige punkter

Slik hjelper vi deg å bli din egen markedsfører!

Vår prosess tilrettelegges deg som kunde og vil variere ut ifra dine behov og ønsker. Her får du et innblikk i hvordan det vil oppleves å være vår kunde.

Vi kartlegger ditt behov!

Ved å kartlegge din nåværende drift, lytte til ønsker og studere atferden til dine kunder, får vi oversikt over hvilke problemer vi skal løse for deg, før vi gjør oss opp noen tanker om hvordan. 

Vi finner løsningen som passer deg

Vi skreddersyr en egen løsning for deg, så vi sikrer at du får akkurat den teknologien og de funksjonene du er ute etter.

Vi implementerer løsningen i din bedrift

Vi sørger for at din nye løsning bestående av valgt skiltsystem, analyseverktøy, printer, digitale skjermer eller totalløsning installeres i dine butikker og hovedkontor.

Vi følger opp driften av din nye løsning

Din nye løsning er nå implementert og i drift. Vi følger opp med effektiv support og rapportering, mens du enkelt kan kan supplere med nytt materiell via vår nettbutikk.

Vi ser om noe kan forbedres

På bakgrunn av analyser og oversikt over nye behov, gjør vi sammen eventuelle justeringer og omarbeider løsningen for å sikre salgsoptimalisert kommunikasjon.

Hvem er kunden?

Analyser og ager!

Hvis du vet hva kunden vil ha, er det lettere å nå dem med riktig budskap. I tillegg til tradisjonell analyse av kjøps- og konverteringsdata, gir ny teknologi deg mulighet til å hente data fra- og kommunisere direkte til kundens telefon via beacons, sosiale medier og Wifi.

Plakat fra software
Intuitive designmaler

Oppretthold ditt helhetlige uttrykk!

Tilpassede designmaler sikrer at all kommunikasjon følger retningslinjer for bedriftens visuelle profil og uttrykk. Dermed opprettholdes og styrkes kundens kjennskap og lojalitet til din merkevare.

En printer skriver ut en plakat
Vær aktuell!

Minimum time to market

Med høyteknologiske analyse-, design-, print- og digitale løsninger, hjelper vi deg å kommunisere aktuelle og oppdaterte kampanjebudskap til dine kunder på rekordtid. Slik sørger vi for at du alltid ligger foran konkurransen i et presset marked.

Kontakt oss!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer intuitive og enkle løsninger for produksjon av markedsmateriell, smartskilting, plakatering og en-til-en markedsføring. 

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss i dag!

Våre fornøyde kunder

Vi er stolte av å jobbe med